facebook

Продавець морозива з Турина (Італія) ризикує штрафом в 500 євро за те, що подарував постійному клієнтові порцію вершків

Фінансова поліція виписала штраф джелатайо, що володіє джелатерією на Corso Belgio, тому що він не вказав в чеку порцію вершків. Крістіан Чіаччі протестує: “За те, що я подарував порцію вершків вартістю 50 центів з мене вимагають 500 євро. Це абсурд!”

47-річний Крістіан Чіаччі, джелатайо з Турина визнає, що за двадцять років підприємницької діяльності він отримував багато штрафів, проте таких абсурдних, як той, що був виписаний йому фінансовою поліцією у вівторок, ще ніколи.



“Співробітник фінансової поліції оштрафував мене
, – каже Чіаччі в інтерв’ю” Корр’єре-делла-Сірка”, – за те, що я подарував порцію вершків вартістю 50 центів постійному клієнтові. Парадоксальна історія”.

У вівторок вдень в магазин Чіаччі, розташований по вулиці Корсо Бельджо, з’явилася фінансова поліція, яка взялася перевіряти видані клієнтам чеки. У чеку одного з них – 82-річного чоловіка, з яким у джелатайо більш ніж дружні стосунки – не виявили порцію вершків вартістю 50 центів.

“Фінансова поліція змусила мене знову вибити чек на 4,50 євро замість 4-х і виписала мені штраф в розмірі 500 євро”, – говорить власник джелатерії. На всі пояснення поліцейські тільки дали раду оштрафованому продавцеві заплатити суму протягом 30 днів, таки чином, її можна зменшити на одну третину. Чіаччі же не має наміру платити і обмірковує подати апеляцію.

Читайте також:  Мстислав Тарас нагадав Руслану Марцінківу про «священиків від Свободи», які проводили передвиборче піар-освячення ліфтів в Івано-Франківську

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.