facebook

Насмерть, без шансів вижити: Водій мікроавтобуса збив 13-річного хлопця

Під Житомиром водій мікроавтобуса Volkswagen Passat на смерть збив 13-річного велосипедиста. Про це повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

ДТП сталося в селі Березівка, на 159 км траси “Київ-Чоп”. За попередньою інформацією, водій, рухаючись в напрямку Рівного, збив велосипедиста, який перетинав проїжджу частину дороги поза пішохідним переходом.

В результаті аварії від отриманих травм 13-річний хлопчик, житель села Черемошне, загинув на місці. Слідчі з’ясовують причини та обставини трагедії, відкрито кримінальне провадження.

Нагадаємо, раніше в Києві 13-річного підлітка на пішохідному переході збив поліцейський автомобіль. Медикам після тривалої операції вдалося стабілізувати стан дитини. Лікарі Охматдиту всю ніч боролися за його життя і зараз він перебуває під постійним наглядом нейрохірургів.

 

ДТП сталася близько 21:00 на проспекті Григоренка у спальному районі столиці: на підлітка на великій швидкості налетів чорний легковий автомобіль. Незабаром з’ясувалося – машина належить МВС.

Читайте також:  Вибігла на дорогу: у Франківську авто збило трирічну дитину

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.