facebook

Бійці «ОУН» затримали на передовій навідників вогню бойовиків (ФОТО)

Бійці батальйону «ОУН» спільно з українською контррозвідкою затримали на передовій двох зрадників з числа місцевих жителів, які служили коректувальниками вогню для артилерії бойовиків. За підозрілою парою більше місяця велося спостереження.
134ce63057f068a219a0df338fb0b7231430247698


Про це йдеться в групі батальйону «ОУН» з посиланням на повідомлення з передової комбата Миколи Коханівського.

Комбат повідомляє, що під час сьогоднішнього бою був поранений один з бійців батальйону, по щасливій випадковості куля застрягла у бронежилеті і життю бійця зараз нічого не загрожує.

«Сьогодні на східному фронті, де на передовій воює рой бату «ОУН», відбувся бій. Боєць бату «ОУН» друг «Карай» отримав наскрізне кульове поранення в руку, куля застрягла в бронежилеті. Життю бійця вже нічого не загрожує, він їде додому на лікування», – повідомляє комбат.

Коханівський також відзначає, що були затримані навідники артилерійського вогню терористів, які довгий час користувалися добрим відношенням до них українських бійців.

«Також спецгрупа «ОУН» у співпраці з українською контррозвідкою затримали двох сєпарських розвідників, чоловіка і жінку, за якими стежили (і слухали) вже більше місяця. Ці звичайні на вигляд люди постійно доповідали в Донецьк про пересування наших військ, розташування танків, про присутність або відсутність добровольців на позиціях, коректували вогонь сєпарської арти. Варто зазначити, що вищезгадані громадяни постійно приходили в розташування ЗСУ за їжею, ліками, вугіллям», – йдеться в повідомленні.

джерело http://uapress.info/uk/news/show/73496

Читайте також:  Франківцю вручили орден Богдана Хмельницького на сесії міськради

Шукайте деталі в групі Facebook