facebook

«Кароль у президенти!»: За що відому франківку ставлять у приклад політикам?

Популярна співачка Тіна Кароль радує своїх прихильників не лише піснею, а й ділом, допомагаючи вистояти навіть у нерівній боротьбі зі смертю. Свою благодійну діяльність виконавиця почала ще в червні 2014-го року, заснувавши власний Фонд «Полюс тяжіння», інформує «Франик».

Очевидно, що на пробудження доброчинних намірів Тіни вплинуло велике горе у її сім’ї. У 2013-му році від ранку шлунку помер чоловік виконавиці.

Зауважимо, що фонд прикарпатки не займається збором коштів – співачка сама здійснює все фінансування. Як інформує «ТСН», у 2018 році Тіна Кароль виділила 500 тисяч гривень на допомогу онкохворим дітям.

Необхідні ліки цьогоріч вже надійшли до медичних закладів Миколаєва, Запоріжжя, Лисичанська, Кропивницького, Одеси, Сум і Харкова. Допомогу від співачки отримують більше 27 міст і більше 30 дитячих онкологічних відділень простих міських лікарень.



У соцмережах «Instagram» та «Facebook» батьки, рідні, лікарі та діти, яким подарували шанс на життя, не перестають дякувати популярній виконавиці, називаючи її добрим ангелом. Читаючи деякі коментарі, важко стримати сльози.

«Коли прийшла ваша допомога до нас в Лисичанськ, всі матусі і сестрички плакали і кричали: ми врятовані, Тіна надіслала ліки! Низький вам уклін, молимося за вас!», – пишуть на офіційних сторінках Тіни у коментарях.

На допомогу хворим дітям іде частина заробітку з кожного концерту співачки. Один із користувачів соцмережі навіть поставив уродженку Франківська в приклад українським політикам.

«Кароль в президенти! Ось як потрібно дбати про свій народ!» – йдеться у коментарі.

Сама ж Тіна дуже пишається, що «Полюс тяжіння» нарешті відвантажив ще одну партію допомоги. Каже, що фінансову підтримку надає за покликом серця. Їй надзвичайно радісно дарувати батькам та їхнім діткам надію.

Читайте також:  Знайшов її, щоб розібратись: чоловік під час сімейної сварки підірвав гранату

До слова, за час своєї роботи Фонд Тіни Кароль допоміг лікарням у 26 містах України, закупивши медзакладам спеціальне обладнання й ліки, спеціальні дитячі ліжка.Також франківка склить вікна, дарує малюкам гіпоалергенні іграшки і поповнює книжкові запаси, аби перебування у лікарні для малечі було затишнішим і цікавішим.

Нагадаємо, що 33-річна українська знаменитість родом з Івано-Франківська. Її справжнє ім’я – Тетяна Ліберман. У 2017-му році Тіні присвоїли звання народної артистки України.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.