facebook

DZIDZIO на своєму франківському концерті допоміг хлопцеві організувати романтичне освідчення

Вчора, 3 червня в Івано-Франківську прогримів концерт популярного і епатажного виконавця DZIDZIO. Михайло Хома – справжнє ім’я співака і його знає напевно кожен українець. DZIDZIO полюбився публіці завдяки своєму гумору, простоті і по-справжньому веселими піснями. Його хіти залюбки слухають, співають. До Івано-Франківська DZIDZIO приїхав в рамках свого всеукраїнського гастрольного туру «SUPER PUPER». Невідомо, як пройшли концерти у інших містах та на івано-франківському стадіоні був повний аншлаг, повідомляє Франик. Більше п’яти тисяч прихильників завітали на концерт, ще напево така ж кількість людей веселилися поза межами стадіону. Весь концерт супроводжувався яскравими спецефектами, великим світлодіодним екраном і шаленими танцями де танцювальний супровід співака переодівся у тістечок, полуничок, писанок, тощо.



Додала неймовірної атмосферності і хорошо настрою ще одна подія, що відбулася знову ж не без допомоги DZIDZIO.

Просто посеред концерту на сцені відбулося освідчення. Все почалося з того, що DZIDZIO почав жартувати у звичній для нього манері, що мовляв нещодавно, один хлопець робив ремонт у будинку його мами. Мамі дуже все сподобалося і вона попросила виконати одне прохання майстра. І ось цього «майстра» DZIDZIO і запросив на сцену. Закоханий хлопець вийшов з великим букетом квітів і освідчився своїй дівчині. Обраниця відповіла «Так» і під вітання від DZIDZIO та аплодисменти публіки щаслива пара покинула сцену.

Можна лише уявити як хвилювався юнак, освідчуючись перед тисячами глядачів але допомогою DZIDZIO, котрий так оригінально підіграв закоханому, все пройшло чудово.

Наостанок співак пообіцяв прийти на весілля і продовжив свій запальний виступ.

Читайте також:  Суддя шоу “Х-фактор” образив Україну: “Хвора країна”

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.