facebook

Брат Ольги Цибульської може стати наступним Холостяком

Сергій – бізнесмен, батько 2-річної дитини, брат відомої телеведучої та співачки Ольги Цибульської

Один з претендентів на роль головного героя 9-го сезону романтичного реаліті “Холостяк” Сергій Цибульський розповів, чому він все ще самий, яку дівчину хоче бачити поруч із собою і які, на його думку, складності можуть виникнути у стосунках з дитиною.

Сергій



– бізнесмен, батько 2-річної дитини, брат відомої телеведучої та співачки Ольги Цибульської. Він дуже амбітний, планує стати громадським лідером. При цьому чоловік зізнається, що останнім часом часто перемикав фокус з особистого життя на сина, батьків, навчання і дозвілля. Саме тому він поки самотній, але з допомогою проекту “Холостяк” може знайти свою половинку. За словами Сергія, дівчина, яка могла б йому сподобатись, повинна випромінювати пристрасну жіночу енергію.

“Деяким манерам можна навчитися – красиво розмовляти, вивчити техніки спокуси, але обираємо ми за інше – це якісь природні особливості, які притягують нас. Якби ми обирали за формальними параметрами, ми б на сайтах знайомств додавали не в друзі, а відразу в дружини. Але ми шукаємо спорідненість душ”, – говорить він.

Сергій упевнений, що жодних складнощів через те, що він виховує дитину, бути не може. “Деякі складнощі будуть, коли з’являться діти в новому шлюбі. Це норма”, – посміхається він.

Сергій хоче показати жінкам, наскільки чоловіки цінують такі жіночі якості, як жіночність, вихованість, терпіння, витримка.

“Жінки повинні розвивати в собі якості для душевної гармонії, що, на жаль, зараз не є досить популярним. Жінки освоюють якісь нові навички та знання, тільки якщо вони є модним трендом. Наприклад, в моді позитивна психологія, всі читають її, не звертаючи уваги на безліч інших тем і напрямків, куди можна розвиватися”, – нарікає він.

Читайте також:  Стало відомо, хто переміг у вибуховому сезоні "Танців з зірками"

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.