facebook

Небезпечні розваги: в Івано-Франківську дитина на майданчику зламала руку

Обурена мама написала про це у Facebook. За словами жінки, комунальники халатно поставилися до своєї роботи – новий майданчик встановили, а старі металеві конструкції не забрали, а просто відставили. Звичайно, вони зацікавили малих зірвиголів, пише Правда.




«У нашої дитини почалися літні канікули з важкого перелому руки. Нещасний випадок стався тоді, коли в нашому дворі встановили дитячий майданчик, на який ми довго очікували! Але, на жаль, для нас всі їхні старання перекреслила халантність наших благочинців, які одну зі старих конструкцій просто викопали і відставили в сторону. Вони залишили габаритну металеву драбину, не задумуючись, наскільки це небезпечно у дворі, де гуляє переважна більшість дітей до 10 років, яких однозначно така штука зацікавить»
, – пише жінка.

Ольга переконана, що майстри мали весь інструмент, бетономішалки, але полінувались правильно встановити драбину в іншому місці.

«Дякувати Богу, це не призвело до летальних наслідків. Дітей в дворі і надалі притягує та злощасна незакопана драбина, яку вони розгойдують, вилазять зверху», – написала франківчанка.

У коментарях люди розділилися на два табори, одні підтримують жінку, інші ж звинувачують у халатному ставленні до своєї дитини.

«Є варіант викликати поліцію, муніципальну варту. Можете написати заяву і вимагати компенсацію за лікування і моральну травму. Бо поки ми не будемо карати їх фінансово, доти їм не буде боліти чуже горе», «Треба навчити свою дитину, де можна і де не можна лазити і т.д., а не скидати вину на когось. А якщо не можете контролювати свою дитину, є люди і організації, які це вміють. У цьому винні тільки ви і ваше чадо. А якщо дитя на дерево залізе і гілка зламається під ним, заяву на дерево писатимете?», – пишуть франківчани.

Читайте також:  Медики розповіли, що буде, якщо одночасно заразитися «Омікроном» та «Дельтою»

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.