facebook

В смертельній дтп в Майдані загинула вихователька ДНЗ “Журавлик” Тетяна Вагін (Маснова) з Калуша. Фото

Як повідомляли “Вікна”, дорожньо-транспортна пригода зі смертельним наслідком сталася у середу, 6 червня, близько 16.30 в селі Майдан Тисменицького району.

Як попередньо встановили правоохоронці, на автодорозі державного значення «Стрий-Чернівці», водій рейсового автобуса «Богдан», здійснюючи перевезення пасажирів за маршрутом «Івано-Франківськ — Калуш», рухаючись в напрямку Калуша, виїхав на зустрічну смугу руху, розпочавши обгін вантажівки марки «ЗІЛ-130».

Завантажена піском, вантажівка рухалася з ним у попутньому напрямку. Саме в цей час водій «ЗІЛа» почав здійснювати поворот ліворуч. Це призвело до зіткнення транспортних засобів. Вантажівка перекинулася відразу, а автобус з’їхав в лісосмугу, де за кількадесят метрів також перекинувся.

За повідомленням управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації, всього на момент ДТП в автобусі перебувало близько 20 пасажирів.

Внаслідок ДТП в лікувальні заклади звернулося 15 осіб. Ще одного пасажира автобуса було госпіталізовано в Калуську ЦРЛ та 4 осіб — в обласну клінічну лікарню. Стан госпіталізованих середньої важкості.

Інших 9 осіб, які були доставлені в лікувальні заклади, після огляду лікарів були відпущені додому.

В результаті ДТП загинула пасажирка автобуса, 1989 року народження. Внаслідок отриманих тілесних ушкоджень калушанка померла у лікувальному закладі.

Як стало відомо, загибла —



Тетяна Вагін (Маснова)
вихователька ДНЗ “Журавлик”. Всього того дня в маршрутному автобус їхали п’ятеро освітян з Калуша та Калуського району, які поверталися з курсів.

Всі, хто знав калушанку, відзначають в соцмережі, що діти любили виховательку і досі не вірять в її загибель:

“Як моя дитина любила Таню, я до останнього надіялась що це не ця Таня”.

“Вічна пам’ять.Дуже хорошою була,все така привітна.Співчуття родині”.

“Вічна пам’ять! Чому невинні та хороші люди страждають за безглузді, неправомірні вчинки інших???”.

Читайте також:  Їхали на Донбас: у страшній ДТП в Росії загинули українці

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.