facebook

«Не відчуваю половини свого обличчя і…»! Що трапилося, коли мешканка Івано-Франківська звернулася за медичною допомогою на автостанції

Мешканка Івано-Франківська Оксана Соболик написала на своїй сторінці у Фейсбуці розпачливий пост. Днями жінці стало погано на Автостанції №2. Проте медичної допомоги жінка не допросилася: в диспетчерській повідомили, що чергової медсестри у них немає і порадили йти до аптеки, інформує Правда.іф.



«Розчарування і вдячності пост.

Я рідко висвітлюю такі теми, а від того що зараз пишу в мене досі мурашки по шкірі..Але подібна ситуація може трапитись з кожним, тому все таки пишу.

2 дні тому, у середу, у мене дуже різко піднявся тиск, поки я їхала в маршрутці на АС 2 Пасічна. Зробивши кілька кроків від маршрутки, я зрозуміла, що не відчуваю половини свого обличчя і половини стопи правої ноги. Я дошкандибала до приміщення автобусної, зайшла в диспетчерську і попросила медсестру.

А Медсестри там НЕМАЄ!!! Взагалі!!!

На автобусній, яка обслуговує купу водіїв та пасажирів, будь-кому з яких у будь-який момент може стати недобре, особливо при теперішніх перепадах погоди, НЕМА МЕДСЕСТРИ!!!
Диспетчер порадила мені піти до аптеки за шлагбаумом при виїзді з АС.

Зібравши в кулак рештки сил, я дошкандибала і туди.

Дівчина, що там працювала, миттєво надала мені допомогу. Виміряла тиск, дала тископонижаючу таблетку і заспокійливе. Кожні 10 хв вона слідкувала за моїм тиском і заспокоювала мене, поки за мною через 40 хв приїхали родичі. На жаль я не спитала її імені, але хочу щоб вона знала наскільки я їй вдячна!!! Якби не вона, у мене міг знову статись інсульт, і наврядчи я б могла зараз ходити, писати, говорити чи обійняти свою дитину…..

P.S. Якщо когось зачепив даний допис, репостніть будь-ласка, щоб привернути увагу до проблеми відсутності медпрацівників на АС 2 Пасічна у Івано-Франківську», – написала жінка.

Читайте також:  Поліцейські поставили на коліна жінку, яка йшла до аптеки за ліками – загрожує 34 тисячі штрафу

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.