facebook

Нафта дешевшає перед публікацією даних про її запаси у США

Brent торгується трохи вище за 64 долари за барель.

1616477



Світові ціни на нафту знижуються в ході торгів середи, 29 квітня, напередодні публікації даних про комерційні запаси “чорного золота” в США, свідчать дані торгів. Так, станом на 7:17 за Києвом вартість червневих ф’ючерсів на північноморську суміш нафти марки Brent опустилася на 0,15% – до 64,54 долара за барель.

Ціна червневих ф’ючерсів на нафту WTI знизилася на 0,21% – до 56,94 долара за барель.

Сьогодні управління енергетичної інформації (EIA) Міненерго США повідомить про динаміку комерційних запасів нафти в країні за тиждень, що завершився 24 квітня. Аналітики очікують зростання на 2,3 мільйона барелів. При цьому минулого тижня запаси зросли до рекордних 489 млн барелів.

Глава Лукойлу: Ціна на нафту досягла дна

“Ринок дуже чекає даних зі сховищ США, тому щотижневий звіт є ключовим фактором зміни цін на нафту”, – заявив головний стратег CMC Markets Рік Спунер.

Експерт зазначив, що інвестори також будуть стежити за рівнем видобутку нафти в США, який також буде відображений у звіті Міненерго. “Якщо дані з видобутку знизяться або він стабілізується, то ринок буде налаштований більш оптимістично в найближчі дні”, – сказав Спунер.

Як повідомляв Кореспондент.net, напередодні нафта дешевшала на заявах Саудівської Аравії про підтримання обсягу видобутку “чорного золота”.
За матеріалами: РИА Новости

Читайте також:  Ціна нафти на біржах змінилася різноспрямовано

Шукайте деталі в групі Facebook