facebook

Захисник Дніпра: Ми можемо вийти у фінал і можемо виграти Кубок України

Захисник дніпропетровського Дніпра Папа Гуйє прокоментував майбутній матч своєї команди в 1/2 фіналу Кубка України з Шахтарем

1616474




“Не бачу ніякої різниці, тому що, якщо хочеш виграти Кубок, обов’язково зустрінешся або з Шахтарем, або з Динамо. Треба просто виходити на поле і грати. Звичайно, буде, важко, але це півфінал, по-іншому бути просто не може. Шахтар – відмінна команда, але ми можемо вийти у фінал і можемо виграти Кубок.

Всі атакуючі футболісти Шахтаря швидкі і технічні. Але у нас теж хороша команда, ми можемо обіграти Шахтар.

Не думаю, що напружена гра Шахтаря з Динамо зіграє нам на руку. У Шахтаря настільки великий досвід проведення матчів у Лізі чемпіонів і у вітчизняних турнірах через два дні на третій, що говорити про якусь нашу перевагу не доводиться. Вони давно звикли грати в такому режимі, і при цьому грати добре”, – цитує Папу Гуйє сайт Дніпра.

Нагадаємо, раніше СПОРТ bigmir)net повідомляв, що 9 квітня, в Києві, відбулося жеребкування півфіналу Кубка України сезону 2014/15.

На цій стадії, як і на попередніх, був застосований принцип розсіювання, виходячи з поточного становища команд в чемпіонаті.

Зазначимо, що матч Дніпро – Шахтар відбудеться 29 квітня. Початок матчу о 19:00. Додамо, що СПОРТ bigmir)net вестиме текстову онлайн трансляцію матчу.
За матеріалами: ФК Днепр

Читайте також:  Інтер має намір підсилитися двома гравцям Манчестер Сіті

Шукайте деталі в групі Facebook