facebook

Облрада проситиме Фонд держмайна вилучити оздоровчий центр з об’єктів приватизації

Сьогодні, 12 червня в Івано-Франківську відбулось засідання постійної комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу.



Серед іншого, депутати розглянули лист “Івано-Франківське обласне об’єднання воїнів та інвалідів АТО” щодо вилучення лікувально-оздоровчого центру з переліку об’єктів незавершеного будівництва, які підлягають приватизації з перепрофілюванням.

Будівля знаходиться у селі Тарасівка, що на Тлумаччині, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

«Ми звертались у Фонд держмайна, однак згідно з законом зі списку об’єктів, які підпадають під приватизацію його вилучити неможна. Є тільки один вихід – вони повинні тричі виставити його на аукціон, якщо його не продадуть, ми зможемо знову звернутись до них у 2019 році», – розповів Даниш.

За його словами, балансова вартість центру 3 мільйони 600 тисяч гривень.

Водночас голова комісії Остап Дзеса зауважив, що звернення вони підготують та виставлять на сесію, однак його буде недостатньо.

«Всі депутати проголосують за ваше питання, але ви повинні підсилити його», – звернувся Дзеса до атовців.

У свою чергу голова громадської організації “Івано-Франківське обласне об’єднання воїнів та інвалідів АТО” Роман Перцей розповів, що зараз вкрай необхідне місце де б бійці могли проходити вторинну реабілітацію.

«Ми вели перемовини з міжнародними організаціями. Вони готові надати нам від 2,5 до 4 мільйонів євро на реалізацію цього проекту – потрібні тільки гарантії, що приміщення не продадуть», – розповів Перцей.

У підсумку члени комісії вирішили підготувати проект рішення та винести його на сесію обласної ради.

Читайте також:  Кабмін розширив список держкомпаній на приватизацію

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.