facebook

На Прикарпатті другу добу шукають чоловіка, який ціною власного життя витягнув з води троє дітей

До рятувальників області 13 червня поступило повідомлення про те, що в р. Дністер поблизу с. Михальче Городенківського р-ну. втопився 30-річний чоловік, житель Івано-Франківська.



Як вже повідомляла ФІРТКА, іванофранківець врятував з води трьох дітей ціною власного життя. Як відомо під час відпочинку троє дітей почали топитись в р. Дністер. Громадянин виштовхуючи дітей з глибини передав їх дружині, сам пірнувши під воду більше не випливав, дружина самостійно витягнула дітей на беріг (стан дітей задовільний).

До проведення пошукових робіт в район пошуку направлено 4 чол., 1 од. тех., 1 човен, відділення водолазно-рятувальних робіт в області та додатково 2 водолази Івано-Франківської РВС.

Станом на 21.00 год. 14 червня водолази обстежили 2600 м.кв. дна річки в місці утоплення особи від дитячого табору “Перлина Прикарпаття”, що розташований в с. Михальче Городенківського р-ну до с. Устечко по течії.

Станом на 21.00 год. пошукові роботи призупинено, особу не знайдено. Зранку 15 червня пошукові роботи будуть продовжені до пошуків залучать ще один човен.

Читайте також:  В Івано-Франківську нацгвардійці склали присягу (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.