facebook

Етнічна гуцулка бере участь у конкурсі “Міс Росія 2015”

Як повідомляють нам власні джерела, цими днями у Москві проходить конкурс “Міс Росія 2015”. В ньому бере участь Марія Зуб’юк з Горно-Алтайська. Дівчині – 23 роки.

64205642


Її батько – Іван Миколайович Зуб’юк народився та виріс у верховинському селі Ільці. Дівчина має дуже красиву вроду. Не дивлячись на конфлікт між нашими державами, Марія у своїй анкеті написала, що любить українську кухню, особливо кухню Гуцульщини.

Днями, нам вдалося поспілкуватися з Марією особисто. Як розповіла нам дівчина, вона із своїм татом щороку їздить на Верховинщину до його батьків.

“Однак, у зв’язку з останніми подіями в Україні, на жаль, ми не були у Ільцях вже 2 роки, – каже Марія. Я дуже люблю Карпати, природа дуже схожа з нашою на Алтаї, де ми живемо. Коли приїжджаю до вас, завжди ходжу за грибами, допомагаю діду на сінокосі. Люблю тамтешнє сільське життя, а особливо – кухню, ну дуже смачно готують на Гуцульщині. Мрію відкрити у нас на Алтаї ресторан, а саме – колибу.

Коли ми приїжджаємо у Карпати, то до всіх родичів ходимо в гості, де завжди нас тепло зустрічають. Дуже привітні люди у вас.

Перший раз я приїхала на Гуцульщину в 9 років. Була там аж 4 місяці. За цей час вивчила гуцульську мову повністю, причому настільки, що російську забула.

…За два останні роки я дуже скучила за Карпатами, сподіваюся в цьому році таки зможемо приїхати. Частина мене завжди сумує і рветься в Карпати…”

 

джерело http://verchovyna.at.ua/

Читайте також:  Гуцулка Ксеня: це уже не та весела гуцулка, це була збайдужіла жінка до життя, і свого чоловіка

Шукайте деталі в групі Facebook