facebook

Про цей жах знала вся сім’я: Батько прикував дочку на 20 років до ліжка і знущався над нею разом з сином

42-річну Марісу Алмірон з Венадо-Туерто, Аргентина, визволили з жахливого полону поліцейські. Жінка виснажена, у неї травмована психіка, передає Корупція.Інфо

20 років тому власний батько прикував Марісу до ліжка через те, що вона зустрічалася з хлопцем. Через вісім років нелюд помер, але муки дівчини не закінчилися. Справу татуся протягом 12 років продовжував брат Маріси Маріо. В цілому у постраждалої шість братів і сестер. І вся родина була в курсі, що відбувається під дахом жахливого будинку.

Сусіди постійно скаржилися на несамовиті крики протягом багатьох років, але поліція не вживала ніяких дій. Одного разу правоохоронці все-таки з’явилися на поріг цієї “камери тортур”, але Маріо зажадав ордер і не впустив їх.




“Мій будинок перетворився в пекло через крики, які я чула крізь стіни. Ця жінка перенесла багато жахливих речей”
, – заявила сусідка.

Коли ж поліцейським вдалося проникнути в будинок, вони побачили моторошне видовище. Оголена змучена жінка була прикута до ліжка і лежала в власних екскрементах. Марісові відразу відправили в лікарню. У неї були явні ознаки виснаження, а психіка глибоко травмована. Але ніхто ще не був заарештований, і влада каже, що розслідування триває.

Читайте також:  Українцям з 1 грудня збільшать пенсії та доплати: кого це торкнеться

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.