facebook

На Косівщині чоловік битою побив сусідку, бо та бризнула тещі в обличчя газом

Косівський районний суд визнав винним чоловіка, який побив свою сусідку.
Як зазначається у матеріалах справи, прикарпатець під час конфлікту з сусідкою взяв дерев’яну биту та побив її. У результаті потерпіла отримала тілесні ушкодження у вигляді забою лобної ділянки із наявністю синця та травматичного набряку м’яких тканин, синці в ділянці грудної клітки та правого стегна, що відповідно до висновку судово-медичного експерта відноситься до легких тілесних ушкоджень.



У судовому засіданні чоловік свою вину частково визнав зазначивши, що коли був у друга йому зателефонувала дружина і повідомила, що на тещу та його сина напала сусідка. Він одразу ж приїхав додому, забіг на подвір’я і побачив як плаче дитина, тоді в нього в голові все перевернулося, він схопив биту і побіг до сусідки. Чоловік стверджував, що не пам’ятає як перескочив огорожу подвір’я і почав бити потерпілу. Однак він зазначив, що сусідка сама спровокувала його дії, бо направила на нього пістолет, з якого пролунало 5-6 пострілів у його сторону, проте жодний в нього не попав.

Водночас побита жінка розповіла суду, що теща обвинуваченого сама спровокувала конфлікт того дня. Зокрема, побачивши її вона почала ображати нецензурними словами та погрожувати фізичною розправою, при цьому стала наближатися до її огорожі. У результаті жінка застосувала газовий балончик, а через деякий вона почула удари по огорожі, коли вийшла то побачила обвинуваченого, який із погрозами та битою в руках переліз огорожу та попрямував у її сторону. У підсумку чоловік побив сусідку та накинувся на її сестру.

Жінка стверджувала, що погрози, образи та пошкодження її майна обвинуваченим та членами його сім’ї, здійснюється систематично. Вони безліч разів зверталися до поліції та прокуратури, однак дані звернення жодних результатів не принесли. Саме тому, вони встановили систему відеоспостереження на своєму подвір’ї та завжди носять біля себе газові балончики.

Читайте також:  На Львівщині обікрали жіночий монастир

Заслухавши всіх свідків визнач чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.125 КК України та призначити йому покарання у вигляді – 120 годин громадських робіт. Окрім того, з чоловіка стягнули 1719,05 гривень матеріальної шкоди та 3438,10 гривень 10 моральної шкоди.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.