facebook

Фронтмен гурту “Хамерман знищує віруси” заявив, що після виступу у Франківську гонорари зросли вдвічі

Учасник гурту “Хамерман Знищує Віруси” Альберт Цукренко в ефірі радіо “Новое врємя” розповів, що після виступу у Палаці Потоцьких на фестивалі Porto Franko в гурту побільшало замовлень та зросли гонорари.




“Це стало провокацією по факту, але це був звичайний концерт “Хамерман знищує віруси”, перед звичайною публікою “ХЗВ”. Ми уже звикли, що у нас є досить немаленька і лояльна аудиторія, яка приходить на наші концерти. На концерти продаються квитки, і це власне відсіює випадкових людей. Тут же ж сталося не те, що на концерті щось відбулося. Тут реакція влади і спільноти. Сам концерт пройшов, як завжди”
, – сказав Цукренко в ефірі.

Цукренко каже, що “весь хайп”, тобто скандал, почався після поста міського голови Руслана Марцінківа. Нагадаємо, Руслан Марцінків після концерту “Хамерманів” доручив Володимиру Гайдару освятити Палац Потоцьких.

За словами Альберта Цукренка, після скандалу в Івано-Франківску у гурту одразу побільшало замовлень.

“Звісно, зараз хайп, і навіть організатори, коли звертаються до мене, зараз кажуть “у вас, звісно, гонорар зараз підріс, а на скільки? Не дуже сильно?” – розповідає Цукренко.

На уточнююче запитання ведучого Цукренко відповів, що гонорар зібльшився приблизно удвічі. З’явилися комерційні пропозиції участі у промо-компаніях середнього бізнесу.

Як писав КУРС, після виступу “ХЗВ” в Івано-Франківську Нацполіція за заявою відкрила кримінальне провадження за статтею (хуліганство). Новий керівник обласної поліції Прикарпаття Володимир Голубош пообіцяв швидке і об’єктивне розслідування.

Читайте також:  8 березня: центр Франківська заполонили усміхнені та щасливі жінки (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.