facebook

Росія повстає проти військової інтервенції в Україні і фашистської пропаганди режиму Путлера!

Портал “Открытая Россия” повідомляє: “Уперше за довгі роки в Петербурзі всім демократичним організаціям вдалося об’єднатися і домовитися про проведення єдиної першотравневої ходи.

У місті дуже багато людей, які не зг



ідні з курсом російської влади (Путлерівського режиму – ред.), але у них немає можливості показати це легально і не порушуючи звірячих законів про мітинги, щоб потім не довелося платити штрафи в десятки тисяч рублів. Першого травня є реальна можливість показати, як нас багато і що ми не будемо мовчати.

Ніде більше ви не зможете заявити про те, що ви проти російської військової інтервенції на території братньої України!

Ніде більше ви не зможете сказати про те, що ви проти підвищення цін на товари першої необхідності, яке спровоковане агресією Росії і тим, що весь цивілізований світ справедливо ввів санкції проти нашої країни!

Ніде більше ви не зможете сказати про те, що ви проти тих потоків брехні і воістину фашистської пропаганди, яка ллється з екранів телевізора!

Ніде більше ви не зможете заявити про те, що ви проти політичних вбивств, таких як вбивство Бориса Нємцова, розслідування якої Кремль успішно зливає, намагаючись виставити безглузді версії і так не назвавши нам імен ні вбивць, ні замовників!

І точно ніде більше найближчим часом ви не зможете зібратися такою хорошою, чесною, інтелігентною компанією і зрозуміти, що ви не одні, а вас реально багато!

А ще пам’ятайте одну дуже важливу річ: чим більше нас буде, тим менше ймовірність того, що у чиновників вистачить сміливості вкрасти чергові гроші з бюджету, зруйнувати пам’ятник архітектури або спробувати в черговий раз щось заборонити.

Читайте також:  “Під грифом таємно”: Меган Маркл і принц Гаррі зі скандалом хрестили сина. Перші фото

Чим більше нас буде, тим менше буде сфабрикованих кримінальних справ, менше політичних в’язнів з простої причини: вони просто злякаються красти, руйнувати і фабрикувати справи. Просто тому що у них є теж почуття страху. Страху за те, що за все це незабаром доведеться відповідати за законом.

І будуть відповідати. Обов’язково будуть!

Але для цього спочатку потрібно просто вийти на марш!”

Олекса Довбуш (за матеріалами – https://openrussia.org/post/view/4423/)

 

Шукайте деталі в групі Facebook