facebook

“Про це знали всі сусіди, але …”: Мати віддала свою 13-річну дочку на розтерзання педофілу

У Башкирії засудили педофіла, який розбещував 13-річну дівчинку на очах у її матері. Про це повідомило власне джерело ProUfu.ru, знайоме з ситуацією, передає Корупція.Інфо

33-річна жінка, яка веде маргінальний спосіб життя, допускала, що її 30-річний товариш по чарці вів статеве життя з її 13-річною дочкою. При цьому про те, що відбувається знали всі жителі населеного пункту, де відбувалися ці події.




«Свою дочку, 13-річну Олесю (ім’я змінено – прим. Ред.), Ученицю п’ятого класу місцевої школи, вона… Неофіційно віддала” заміж “за 30-річного мужика Влада (ім’я змінено – прим. Ред.). Вона дозволила педофілу жити і спати з її дочкою!
»- заявляв сусід.

«Саме жахливе, що про це знають всі! Сусіди, все село, директор і завуч школи, і ніхто не говорить і слова. Бідну дівчинку просто нікому захистити! Де захист для дітей, яких власні матері віддають педофілам?»– жахається чоловік.

Щоб уникнути кримінального покарання, чоловік навіть намагався одружитися на дівчинці. Для цього йому потрібно було отримати дозвіл від місцевої влади. В адміністрації району нам підтвердили, що він звертався з таким проханням, але йому в ній було відмовлено.

Днями відбулося остаточне судове засідання у кримінальній справі. Як повідомляє наше джерело, педофіл отримав три роки умовно. Подробиці судового засідання і кримінальна стаття, за якою судили злочинця, уточнюються.

Читайте також:  Поблизу Івано-Франківська циганка обікрала житловий будинок

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.