facebook

Уночі у Львові п’яний агресивний водій ледь не збив патрульних (фото)

Уночі 25 червня у Львові на вулиці Івана Франка п’яний чоловік за кермом автомобіля Skoda порушив правила дорожнього руху і спробував втекти від патрульних.


Про це повідомили очевидці інциденту у спільноті «Варта-1».

За словами свідків, патрульні зупинили автомобіль, який втікав від них, їдучи по тротуарах. Водій за кермом був п’яним, спробував піти на таран і ледь не збив поліцейських.

Старший інспектор сектору прес-служби управління патрульної поліції Львівської області Мар’ян Шпитак у коментарі «Вголосу» повідомив, що під час патрулюванння екіпаж патрульної поліції виявив автомобіль Skoda, водій якого не виконав вимоги дорожнього знаку 5.16 (Напрямки руху по смугах).

«Водію надали вимогу про зупинку, проте він її проігнорував та намагався втекти. За допомогою ще одного екіпажа патрульні зупинили порушника. Чоловік був з ознаками алкогольного спяніння, проте пройти перевірку відмовився. На нього склали протокол 130 КУпАП (керування в стані спяніння), 122-2 (невиконання вимог про зупинку), та 126 (відсутність документів). Чоловік поводився агресивно, його доставили до відділу поліції», – зазначив Мар’ян Шпитак.

Читайте також:  НАБУ вводить в обіг оновлену банкноту (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.