facebook

Олександр Шевченко: Ремонт дороги Яблунів-Делятин – це перемога громади

Народний депутат України Олександр Шевченко спільно із Владикою Коломийського-Чернівецької Єпархії Василем Івасюком та іншими священиками взяли участь в молебні до Серця Христового. Освятили дорожню техніку, яка розпочинає ремонт багатостраждальної дороги Делятин-Яблунів.

«Я радий сьогодні бути тут. Радий, що ви побороли брехню. Ремонт дороги Яблунів-Делятин – перемога вашої громади. Ці 33 кілометри дуже важливі для Яблунова, Делятина, Косова, Коломиї та інших населених пунктів», – наголосив Олександр Шевченко.

Нагадаємо, нещодавно на кілька днів люди, які проживають вздовж дороги Яблунів – Делятин перекрили трасу Н-09. Вимагали ремонту шляху, на який чекали три десятиліття. З дорожнього фонду області планували витратити на роботи 40 мільйонів. Та цього було недостатньо. І громада на зустрічі із головою ОДА Олегом Гончаруком домоглася збільшення суми до 80 мільйонів.

І хоча роботи буковелівська фірма «ПБС» уже розпочала, за словами Олександра Шевченка, досі на ремонт дороги Яблунів-Делятин не виділено жодної копійки.

«Перемогу, яку ви здобули, треба переносити на всі ешалони влади. Тим, що засиділися у кабінетах, варто подякувати, – і нехай ідуть з Богом. Але аби у країні відбулися зміни, треба згуртуватися і спільно йти до мети», – зазначив Олександр Шевченко.

Після молебню Олександр Шевченко спілкувався із громадою, відповідав на запитання, ділився думками та планами щодо розвитку Прикарпаття та України.

Читайте також:  Український лікар про побачене в Італії: "Мені страшно за те, як ми зможемо впоратися вдома"

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.