facebook

На Київщині затримали жінку, яка напідпитку «мінувала» магазин

Жителька Київської області у стані алкогольного сп’яніння повідомила про нібито мінування магазину, – інформують у відділі комунікації Національної поліції області.



«Повідомлення про мінування на спецлінію 102 надійшло о 13.20. Жіночий голос повідомив, що в селі Осещина Вишгородського району закладено вибухівку, яка спрацює о 15 годині», – йдеться в повідомленні.

Як зазначається, на місце події прибули екіпаж групи реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група Вишгородського відділу поліції, вибухотехніки і медики. Під час обстеження магазину та прилеглої території правоохоронці евакуювали відвідувачів магазину і продавця. Внаслідок обстеження небезпечних предметів і вибухових пристроїв не виявлено.

«Правопорушником виявилася місцева жителька, яка сьогодні святкує своє 50-річчя. Вона зізналася в скоєному, надала правдиві свідчення», – повідомили в поліції.

Правоохоронці в якості речового доказу вилучили мобільний телефон.

Жінку затримали в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено до шести років позбавлення волі.

Читайте також:  Вилетів на «зустрічну»: на Київщині маршрутка зіткнулась з Nissan, 10 постраждалих

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.