facebook

Мірча Луческу про матч з Дніпром: Обидва колективи віддали всі сили для перемоги

Головний тренер Шахтаря Мірча Луческу прокоментував перемогу своєї команди в першому півфінальному матчі Кубка України

1617169




“Дуже хороша гра двох хороших команд. Було видно, що обидва колективи віддали всі сили для перемоги. Сьогодні ми базували дії в основному на техніці, а Дніпро – на своїх потужних футболістах, фізиці і, напевно, більш вертикальній грі. Ми доходили до штрафного майданчика суперника за рахунок комбінацій низом, а Дніпро часто робив це верховими передачами, де нав’язував боротьбу і вигравав. У нас ще були хороші моменти – ми могли збільшити рахунок. Але і Дніпро доставляв м’яч в нашу штрафну, де за рахунок своїх габаритних гравців чинив тиск і створював нам великі неприємності. В цілому матч був видовищним. Він продемонстрував, що якщо між собою грають рівні команди, то створюється спектакль. Стадіон заповнений. І всі, хто стежить за футболом, залишаються задоволені.

Чотири жовті картки, отримані нами … Не хотілося б коментувати, але арбітр сьогоднішнього матчу судив наш поєдинок з київським Динамо в першому колі і видалив Шевчука, якщо пам’ятаєте. По суті, ми в тій грі закінчили боротьбу в чемпіонаті. Можу сказати одне: за перший же фол Степаненко відразу отримав жовту картку! А за вісім поспіль фолів Федецького – тільки зауваження. Картку йому арбітр так і не показав. Є багато інших ситуації, які не хотілося б зараз розбирати. Напевно, арбітр міг і видалити Степаненка, давши йому другий “гірчичник”. Але першої картки, думаю, не було. Я не завжди розумію деякі рішення рефері, але хочу сьогодні відзначити лайнсмена Рачинську, яка розібралася і в першому, і в другому епізоді. Вона була дуже уважна і коректна. Напевно, вона найкращий лінійний суддя в чемпіонаті України.

Читайте також:  Слухати музику під час занять спортом корисно

Про що говорив з Маркевичем перед матчем? Я привітав його з виходом у півфінал Ліги Європи. Це велике досягнення! Українська команда грає у півфіналі єврокубка. Тому він заслуговує привітань: він і його команда. Я розумію його ситуацію: дуже складно концентруватися на чемпіонаті, на Кубку і на Лізі Європи. Якщо вони все-таки сконцентруються на Лізі Європи, не відкидається, що вони можуть зіграти і в фіналі. Як і «Динамо» могло, чесно кажучи, пройти Фіорентину”, – сказав Луческу перед матчем.

Нагадаємо, перший матч 1/2 фіналу Кубка України Дніпро – Шахтар закінчився з рахунком 0:1.

Шукайте деталі в групі Facebook