facebook

Донька Ленні Кравіца знялася топлес у новій фотосесії

26-річна Зої Кравіц оголилася для журналу Flaunt.

1617200




Актриса, співачка і модель Зої Кравіц, донька популярного музиканта Ленні Кравіца, знялася в новій фотосесії для видання Flaunt. Яскрава брюнетка з довгими косами постає перед об’єктивом фотокамери топлес, демонструючи велику кількість татуювань на своєму тілі.

В інтерв’ю виданню Зої розповіла про свій хаотичний графік: “Я великий фанат відпочинку, і час від часу мені доводиться змушувати себе щось робити, щоб відчути активність. Мені подобається себе змушувати”.

У середині січня Кравіц завершила зйомки у своєму останньому фільмі “Божевільний Макс: дорога люті”, світова прем’єра якого запланована на 13 травня. Актриса, яка виконала одну з головних ролей, розповіла журналістам про хвилювання, яке їй довелося відчути при виконанні різних трюків: “Ти відчуваєш себе складовою частиною величезної машини, у мене не було подібних ролей”.

Зірка серіалу “Як я зустрів вашу маму” знялася топлес для Women’s Health

Також Кравіц поділилася в інтерв’ю, що зі шкільних часів мала проблеми з травним трактом. Дівчині хотілося бути стрункою, приклад її батьків завжди стояв перед очима: “Моя мама – дуже красива жінка, і мені хотілося бути схожою на неї. До того ж, батько зустрічався з багатьма моделями …”, зі сміхом додала Зої.

Найближчим часом Зої планує вирушити в тур зі своєю групою “Lolawolf”.

Раніше повідомлялося, що 27-річна Барбадоська співачка Ріанна, знаменита своєю любов’ю до експериментів, з’явилася на сторінках глянцю топлес в образі блондинки.

Читайте також:  Російський кандидат на “Євробачення-2017” “дивно” висловився про Україну

Шукайте деталі в групі Facebook