facebook

Відомий мільярдер жорстоко задушив і проломив череп своїй нареченій: “Забив її горло їжею, облив обличчя…”

Жорстоке вбивство коханої вразило навіть досвідчених слідчих, передає Корупція.Інфо

Мільярдер під впливом наркотичних речовин убив свою 39-річну наречену. Пізніше чоловік заявляв, що зробив це з-за того, що прийняв її за демона.

У червні 2018 року 44-річний Дієго Новел був визнаний винним за те, що задушив і розбив череп своєї 39-річної нареченої Габріели Албан. Злочинець стверджує, що під впливом наркотиків був упевнений, що дівчина перетворилась в демона. Він чесно розповів суду в Кейптауні, що жорстоко розправився з Габріелою, тому що хотів убити злий дух.

Крім вбивства, мільярдер ще деякий час знущався над тілом жертви. Повідомляється, що місце жахливого інциденту шокувало навіть найдосвідченіших слідчих. У ЗМІ вирішили не повідомляти всіх деталей знущань.

Чоловік розбив череп нареченої об підлогу ванної, після цього він забив її горло їжею, облив обличчя шоколадом, який прикрасив солодощами та чіпсами. І це лише мала частина від скоєних над жертвою знущань.




“На мій погляд, ви точно розуміли, що робили, і з вашої сторони був чіткий намір вбити дівчину. І я вважаю, що ви винні у вбивстві за пред’явленим звинуваченням”
, – висловив свою думку суддя.

Відомо, що Дієго з Габріелою зустрічалися ще в школі. Однак тоді вони розлучилися з-за шкідливих звичок хлопця. Через багато років вони вирішили спробувати знову, але чоловік так і не змінився.

Мільярдер з дівчиною збиралися поїхати в Південну Африку в духовний центр, де лікують хворобу Лайма, яка була у Габріели. Перед подорожжю пара вирішила як слід відпочити і зняли номер у дорогому готелі і купили наркотиків.

Читайте також:  “Спочатку сокирою, а потім ножем”: У столиці чоловік убив колегу, через політику

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.