facebook

“Стала третьою дружиною батька шістьох дітей”: 11-річна дівчина вийшла заміж за 41-річного чоловіка

Одруження 11-річної дівчинки, яка стала в результаті третьою дружиною 41-річного громадянина Малайзії, батька шістьох дітей, обурило малайзійців, які зажадали офіційно збільшити мінімальний вік вступу в шлюб до 18 років, передає Корупція.Інфо

Про це пише в неділю, 1 липня, сайт новинної служби ВВС.



Батьки нареченої, громадяни Таїланду, що працюють в Малайзії на зборі каучуку, заявили, що дівчинка буде перебувати в їхньому будинку до досягнення нею 16 років.

Відзначається, що сім’я дівчинки живе в бідності, а її новоявлений чоловік – успішний трейдер.

Уряд Малайзії стверджує, що офіційного запису про це одруження, що проходив на території Таїланду, у них немає, і обіцяє розслідувати даний випадок.

Відзначимо, що офіційний вік вступу в шлюб в цій країні становить 18 років, однак згідно із законами шаріату, за якими живе численна мусульманська громада Малайзії, дозволяється виходити заміж у 16 ​​років і молодше.

За інформацією агентства новин AFP більш 16.000 юних громадянок Малайзії у віці 15 років і молодше – заміжні дами. У минулому році влада країни прийняла закон про неприйнятність сексуальних злочинів відносно дітей, проте шлюби з дітьми не були включені в даний список.

Читайте також:  Прикарпатцям на замітку: З 1 вересня діти 1-4 класів навчатимуться за оновленими програмами

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.