facebook

Ситуація в АТО: під прицілом Піски, Авдіївка та Опитне

Силовики і сепаратисти продовжують звинувачувати один одного в обстрілі.

1617217




З 18 години 29 квітня до півночі сепаратисти провели 26 обстрілів позицій українських військ уздовж лінії розмежування. Про це повідомляє прес-центр АТО.

У Донецькій області незаконні збройні формування 5 разів відкривали вогонь з мінометів калібру 120-мм по позиціях недалеко від населеного пункту Піски. Обстрілів з 120-мм і 82-мм мінометів також зазнали опорні пункти поблизу населених пунктів Авдіївка, Зайцеве і Широкине.

“Злочинці знову відкривали вогонь по позиціях сил АТО з артилерії калібру 122 мм – в районі Авдіївки і Опитне. А неподалік населених пунктів Лозове, Луганське та Троїцьке вели обстріли зі стрілецької зброї”, – сказано в повідомленні.

Також повідомляється, що сили АТО відбили напад біля селища Зайцеве, у Луганській області опорні пункти військових обстріляли поблизу Щастя і в районі станиці Луганської.

Підрозділи ЗСУ зафіксували в небі Донецької області прольоти 6 безпілотників супротивника.

У свою чергу, сепаратисти продовжують звинувачувати ЗСУ в обстрілі. Так, на інформресурсах сепаратистів повідомляється, що в Донецьку канонада була чутна по всьому місту.

Також зазначається про обстріли в районі Горлівки, Авдіївки, Пісків і Курахівського напрямку. “У районі донецького аеропорту і нашої лінії оборони в районі н. п. Піски були чути кулеметні черги, там йшов стрілецький бій”, – йдеться в повідомленні.

Напередодні у штабі АТО заявили про загострення військових дій на Донбасі. За словами силовиків, за минулий день їхні позиції обстріляли 29 разів.

Читайте також:  Українського військового під Авдіївкою врятувало диво ...

Шукайте деталі в групі Facebook