facebook

“Діти голодні другу добу, є травмовані”: Ще одна група українців застрягла в аеропорту в Батумі

Ще одна група українських туристів, що складається з 48 людей, застрягла в аеропорту грузинського Батумі.

Серед них більшість – жителі Миколаєва, які вирушили до Грузії на фестиваль. Повернутися українці мали вже в суботу.

“Виліт повинен був відбутися о 15:30, його перенесли на 19:10, потім ще на півгодини, на годину і т.д. Туристична компанія не відповідає, її сайт, як мені пояснили, заблокований. 19 дітей від року і старше знаходяться в аеропорту з батьками. Літак в Києві підняли і посадили, нібито він не виправлений. Ніхто нічого не пояснює”, – розповіла туристка Оксана.


За словами жінки, їм відмовили в наданні ночівлі, води і їжи. Секретар посольства України заявив про те, що відсутнє фінансування.

Самим туристам доводиться спати на вулиці, так як можливості зняти готель немає.

“Всі туроператори розводять руками, ніхто не може допомогти. Діти голодні вже другу добу, ми розмістилися поруч з аеропортом сьогодні за свої гроші як могли, тому що у багатьох не залишилося коштів. Дзвонимо в авіакомпанію з 18:30, але до сих пір жоден телефон не відповідає. Навіть представника цієї авіакомпанії немає в Грузії”, – повідомляє інша туристка Яна Молодан.

Туристи повідомляють, що серед них є дівчина, якій терміново необхідна операція. Вона повинна була відбутися в Україні відразу після перельоту.

Читайте також:  "Коротше, тут пи**ець!" У Криму туристи з РФ показали відео, як в їхнє авто прилетів снаряд з полігону

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.