facebook

Відома модель з Івано-Франківська похизувалася формами у купальнику(фото)

Переможниця проекту Модель XL Марія Павлюк з Івано-Франківська насолоджується відпочинком на березі моря разом із сім’єю.
Для відпустки пишнотіла красуня обрала чорний роздільний купальник і має у ньому неперевершений вигляд, інформує WestNews з посиланням на ТСН.




“Людині для щастя багато не потрібно. Трохи моря, трохи сонця, здорові дітки та сім’я! Улюблена робота! Коли ми навчимося по-справжньому любити те, що маємо, ми зможемо досягати більшого
, – прокоментувала фото Марія.

Нагадаємо, у дебютному випуску шоу “Модель XL” журі у складі хореографа Влада Ями, ведучої Каті Осадчої, дизайнера Андре Тана і латвійської пишнотілої моделі Тетяни Мацкевич серед сотні українок обирали 30 найкращих. В перелік цих дівчат потрапила і Марія Павлюк. Згодом франківська модель XL виборола собі місце в десятці.

У новому випуску кращі спеціалісти країни кардинально змінили образи учасниць. Перевтілення деяких дівчат заради кар’єри стало справжнім шоком для рідних, тоді Марія потрапила до шістірки кращих учасниць.

Згодом для Марії Павлюк, Ріми Пенджієвої, Ольги Євси, Вікторії Щелко, Олесі Прит та Аліси Дубровської журі приготували особливий сюрприз.

А зовсім нещодавно путівки у фінал отримали троє красунь: Марія Павлюк, Ріма Пенджієва та Олеся Прит. Суддям довелося попрощатися із Алісою Дубровською та Вікторією Щелко. За результатами першого випробування, де учасниці взяли участь у фотосесії для українського глянцю “Cosmopolitan”, найкраще себе проявила Марія Павлюк, яка стала претенденткою на перемогу у проекті.

А згодом франківська пишечка XL прикрасила обкладинку всесвітньовідомого глянцю. Також модель з Івано-Франківська знялася в гарячій фотосесії з оголеними чоловіками. Cosmopolitan показав найкрасивіших моделей розміру плюс, які дадуть фору багатьом колегам з параметрами 90-60-90. До цього списку увійшла і гордість українського моделінгу розміру плюс франківчанка Марія Павлюк.

Слід додати, що новим суддею на проекті МОДЕЛЬ XL став найкрасивіший чоловік світ Богдан Юсипчук з Прикарпаття.

Читайте також:  22-річна франківчанка увійшла до тридцяти найкращих учасниць шоу “Модель XL” (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.