facebook

“Зачепив мого сина – удар був сильний”: Екс-дружина Геращенка зізналася, що стало причиною розлучення

У соціальних мережах почали активно коментувати свідчення і заяви Грецької-Миргородської (колишня дружина нардепа Антона Геращенка), звинувачувати її в «скривдженості» на колишнього чоловіка, припускати, що він не залишив їй грошей і тому вона вирішила помститися йому. Відзначимо, що сам депутат ніяк не реагує і не коментує те, що відбувається, передає.



На цей раз в інтерв’ю інтернет-виданні «Країна» вона розповіла про причини розлучення з Антоном.

«У 2014 році відбулася подія, яка назавжди поставила крапку в наших взаєминах з Геращенком. Він, як людина, перестав для мене існувати. В кінці травня-початку червня, ми з сином, на прохання Геращенко, поїхали на Хортицю на екскурсію. Потім йому різко знадобилося поїхати до Бердянська. Коли ми приїхали туди, я дізналася, що ми будемо перебувати в батальйоні «Азов», який стояв на одній з баз відпочинку. Я була проти, що б 8-річна дитина знаходився серед озброєних людей, але був вечір і він переконав мене, що завтра ми поїдемо. Приїхали ми на моїй машині.

Вранці, син вийшов з номера і я почула шум і гучні вигуки. Я вискочила з номера і побачила, що хлопці бійці сильно посварилися і почали вже штовхати один одного, з’ясовуючи стосунки. На моїх очах один з бійців, випадково зачепив мого сина, розмахуючи руками – удар був сильний і Вітя відлетів до стіни і вдарився об неї. Я, як кожна мати, на материнський інстинкт, захищаючи свою дитину – підскочила до бійця і відштовхнула його з криками. Я не думала про наслідки в цей момент. Ми були серед озброєних людей. Нерви у багатьох з них були на межі.

Читайте також:  Лікаря мама не викликала: діти “зварили” молодшого братика. Немовля померло в муках

Я побачила Антона, який стояв у дверях буквально в декількох метрах від нас, з Айпад (планшет iPad – прим.ред.) В руках. Він дивився на нас, бачив нас з сином. Бачив, що Вітя все ще сидить на підлозі і що йому боляче. Він дивився на нас, потім уткнувся в Айпад і втік. Це бачили: і я і син…

Так. Нам пощастило, нас не чіпали. Дитина, зробила істинно чоловічий вчинок – кинулась захищати мене. Бійці відступили і почали вибачатися. Ці кілька хвилин перевернули мою свідомість. У цей момент Геращенко перестав для мене існувати … Ми з Вітею забрали речі і пішли в машину. Як ні в чому не бувало, Геращенко підійшов до нас і сіл попереду на пасажирське сидіння. Він робив вигляд, що нічого не бачив! Але ми то бачили все. І син сказав йому: «Ти боягуз!», – розповіла колишня дружина Геращенка.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.