facebook

Жінці видалили 20-кілограмову кісту, яку сплутали з вагітністю: Зверталась з болями до лікарів, а вони заставляли худати

30-річна Кайла Ран з Алабами, США, кілька місяців скаржилася на болі в животі, набряки і задишку, але ніхто і не припускав, чим це обернеться.



Кайлі Ран довелося переносити розмови про вагітність, так як її живіт раптово став швидко рости. В результаті і правда могло здатися, ніби дівчина на дев’ятому місяці або вагітна близнюками. Вона і сама стала відбуватися жартами з цього приводу. Але стурбована американка все ж звернулася до фахівців. І після огляду лікарі просто порадили їй … схуднути.

І дівчина почала боротися із зайвою вагою. Але всі спроби виявилися марними. Коли терпіти біль стало зовсім не під силу, Кайла знову відвідала лікарню. І тільки після кількох тестів з’ясувалося, що у неї муцинозная цистаденома – доброякісна пухлина яєчника, яка росте вже близько року.

“Ви повинні боротися за гідне медичне обслуговування, якщо щось не так – продовжуйте обговорювати це зі своїм лікарем”

Лікарі провели операцію і видалили величезну кісту розміром 23 кілограми. Незважаючи на те що пухлина виявилася доброякісною, вона могла викликати серйозні ускладнення. Наприклад, синдром внутрішньочеревного тиску і в результаті ниркову недостатність. Але, за словами Грегорі Джонса, одного з хірургів, операція пройшла успішно і тепер все добре.

“Ця кіста одна з найбільших, що я коли-небудь видаляв або бачив. Ми дуже раді, що все пройшло добре”

Читайте також:  Івано-Франківщина минулого року експортувала деревину на суму 103,1 млн. доларів США

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.