facebook

На Харківщині під час вантаження бронетехніки трагічно загинув військовий

Причиною трагедії стало порушення військовослужбовцем техніки безпеки.

На Харківщині на залізничній станції “Коробочкино” під час завантаження бронетехніки смертельно травмувався військовослужбовець.

“Механік-водій однієї з військових частин оперативного командування “Схід”, 41-річний старший сержант Олександр Скус отримав при наїзді травми, несумісні з життям”, – повідомляє командування підрозділу “Схід” Збройних сил України на сторінці в Facebook.

Попередньо встановлено, що причиною трагедії стало порушення військовослужбовцем техніки безпеки під час проведення робіт.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 415, пов’язане з порушенням правил водіння або експлуатації бойової, спеціальної або транспортної машини, що спричинило загибель потерпілого.

Раніше на Волині поховали бійця 24-ї окремої механізованої бригади Андрія Волоса. Його життя обірвала куля ворожого снайпера під Горлівкою.

Нагадаємо раніше ми повідомляли, про те що ввечері 27 червня у Житомирі неподалік від продуктового магазину заступнику командувача Десантно-штурмових військ Збройних сил України завдали ножове поранення.

Читайте також:  Проводжали батька на фронт: у моторошній ДТП на Буковині загинув військовий та його родина (Фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.