facebook

На Снятинщині селяни заблокували дорогу і вимагають її негайного ремонту (відео)

Сьогодні, 5 липня від ранку мешканці села Стецева, Снятинського району перекрили дорогу районного значення Р-20 зі сполученням Снятин – Городенка.
Люди вимагають негайно розпочати капітальний ремонт дороги, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

Селяни нарікають, що ремонт дороги через їхнє село обіцяють вже другий рік, але далі обіцянок справа не йде.

“Два з половиною роки тому робили дорогу, але дійшли до нашого села і лишили. Ми писали вже куди тільки можна, але безрезультатно. Вантажівки розбили її ще більше і вже неможливо ні пройти, ні проїхати. Тому люди доведені до відчаю і змушені йти на такі радикальні дії”, – пояснює сільський голова Стецевої Василь Липчук.

Через кілька годин блокування до людей приїхали представники Снятинської РДА та САД. Чиновники запевняють, що ремонт розпочнеться вже завтра, 6 липня.

Втім, люди словам посадовців не вірять. Кажуть, що вчора їм говорили те саме, аби вони не виходили на блокування. Відтак, запевняють, що блокуватимуть рух транспорту поки дорожники не розпочнуть ремонт.

Як відомо, автошлях Р-20 проходить територією Івано-Франківської області через Снятин – Городенку – Тлумач – Тязів. У квітні дорожники інформували, що проводять ямковий ремонт дороги P-20 у Городенківському та Тлумацькому районі.

Читайте також:  Прикра аварія у Шешорах – трирічна дитина раптово вибігла на дорогу

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.