facebook

Телеведуча “Сніданку з 1+1” прийшла на кастинг проекту “Модель XL” (фото)

Ведуча ранкового шоу “Сніданок з 1+1” Неля Шовкопляс, яка розповіла про цькyвання у школі, стала учасницею кастингу другого сезону революційного проекту “Модель XL”, прем’єра якого відбудеться восени на телеканалі “1+1”, пише ТСН.

Зірка хоче підтримати усіх жінок із пишними формами та довести, що успіх не залежить від об’єму талії. Підтримати ведучу перед її першим виходом на подіум прийшла її родина: чоловік та двоє синочків.

Як розповіла улюблениця глядачів, на кастинг проекту вона завітала, щоб зламати застарілі стереотипи краси та довести собі та оточуючим, що природна краса – це привабливо та жіночно.

“Я заручилася підтримкою своїх чоловіків перед тим, як вперше у житті вийти на подіум. Коли я стояла за лаштунками, зрозуміла, наскільки сміливі дівчата прийшли спробувати свої сили у проекті, адже рівень мого хвилювання був дуже високим. Я щаслива, що реаліті “Модель XL” вчить жінок любити та приймати себе такими, якими вони є”, – додала зірка.



Цікаво також те, що перший сезон проекту “Модель XL” став стартом для телевізійної кар’єри ведучої:

“Минулого року я працювала на цьому проекті стажером, вела комунікацію із суддями та учасницями, але за рік все кардинально змінилось – я стала ведучою найпопулярнішої ранкової програми країни, про що раніше могла тільки мріяти. Цього року ставши учасницею кастингу проекту “Модель XL”, я хочу підтримати всіх жінок, які не наважуються йти до своєї мрії через власні комплекси”.

Нагадаємо, склад зіркових суддів, які вирішуватимуть долю учасників нового сезону та допомагатимуть їм звільнятись від комплексів, оновився.

Як і минулого року, суддею проекту стане всесвітньо відома модель plus-size з Латвії Тетяна Мацкевич, яка активно підтримує тренд бодіпозитиву та надихає безліч жінок приймати себе такими, якими вони є.

Читайте також:  У "Епіцентрі" на дитину впала шафа: у хлопчика перелом ключиці і гематома на голові

Компанію їй складе дизайнер Андре Тан, який створив колекцію одягу для жінок з пишними формами та вперше в історії українського тижня моди провів показ колекції за участю моделей plus-size.

Також члeном журі залишається ведуча “Голосу країни” та “Світського життя”, а у минулому модель Катерина Осадча, яка навчатиме учасників правил дефіле та ділитиметься власним модельним досвідом.

Вперше суддею проекту “Модель XL” стане український актор театру і кіно, а також володар титулу “найгарніший чоловік” за версією конкурсу Mister Sea World 2018 Богдан Юсипчук.

Чи стане учасницею другого сезону проекту “Модель XL” ведуча “Сніданку з 1+1” Неля Шовкопляс, дивіться цієї осені на телеканалі “1+1”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.