facebook

В Івано-Франківську на Ратуші з’явиться новий годинник (ФОТОФАКТ)

Незабаром на Ратуші міста Івано-Франківськ з’явиться новий годинник. Новим буде не лише механізм, а й зовнішній вигляд, інформує WestNews з посиланням на прес-службу Івано-Франківської міської ради.

За словами директора КП «Івано-Франківськміськсвітло» Віктора Синишина, виготовлятиме годинник «Київський годинниковий завод». Обрали саме це підприємство, адже в нього великий досвід виготовлення та встановлення таких об’єктів. Окрім того, висока якість обслуговування та технічна підтримка.

У тому годиннику, що є на Ратуші зараз, лише один механізм, який приводить в дію чотири годинники. У новому – будуть 4 незалежних механізми, які синхронізуватимуться через комп’ютер. Тобто тепер, якщо з ладу вийде один механізм – інші працюватимуть.

Окрім того, час на новому годиннику переводитиметься та коригуватиметься автоматично.




«Ратуша – це серце нашого міста. І годинник на ній веде літопис його життя. Тому важливо, щоб він працював справно. Новий механізм дозволить це забезпечити»
, – підсумував міський голова Руслан Марцінків

Читайте також:  В День міста мер Івано-Франківська Руслан Марцінків буде пригощати франківчан тортом у вигляді кабалістичного Дерева Сефірот (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.