facebook

“Бив її молотком і змушував їсти фото померлих”: Чоловік жорстоко знущався над своєю коханою

Суддя назвав це одним з найжорстокіших випадків домашнього насильства, які відбувалися в Великобританії, передає Корупція.Інфо

Шарлотта Рукс місяцями жила в пеклі, піддаючись жорстоким тортурам від рук свого бойфренда, незважаючи на те що дівчина на той момент була вагітна. Чоловік примушував їсти фотографії її мертвих родичів, бив Шарлотту молотком і примушував спати стоячи і повністю голою, повідомляє The Sun.

У 2013 році Крейга Томаса засудили до 10 років в’язниці після того, як він кілька місяців протримав свою дівчину замкненою в кімнаті. Однак правоохоронці могли врятувати Шарлотту набагато раніше. Згідно комісії з розгляду скарг на дії поліції, офіцери кілька разів відвідували квартиру, де перебувала потерпіла, але не вжили жодних заходів. Шарлотті вдалося врятуватися лише завдяки власним силам – Крейга затримали після того, як дівчина втекла.



Місцеві жителі неодноразово скаржилися поліцейським на підозрілі крики, які чули з дому Крейга. Однак чоловікові вдалося переконати офіцерів, що він з дівчиною просто голосно займався сексом, коли в дійсності жорстоко бив Шарлотту.

Іншим разом Крейг збрехав, що сусіди ненавидять його і тому будують всякі підступи. Незважаючи на свіжі садна на обличчі постраждалої, поліцейські знову визнали, що немає приводів для занепокоєння. І, як тільки за ними зачинилися двері, Крейг накидався на дівчину з кулаками.

В ту ніч я попросила лише про одне – убий мене. Він відповів: “Я можу тобі дати відбілювач або пакет на голову”. Я, правда, почала зважувати ці варіанти. Він поклав мої руки під диван і бив ногами в живіт, що не давало мені згорнутися від болю”.

Всього через два дні після останнього відвідування поліцейські знову приїхали в їх будинок, і тоді Шарлотта скористалася зручним моментом і втекла. Після того як Крейга заарештували, постраждала подала скаргу на дії поліції Південного Уельсу.

Читайте також:  В неї вселився злий дух: В Дніпрі внук іконою побив власну бабусю

“Я думала, що якщо не піду зараз, то це не відбудеться ніколи. Я могла вийти до поліцейських, але вони вже кілька разів помилялися, так що я вирішила не ризикувати. Якби вони залишили мене тут знову, я б була мертва. І я просто побігла”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.