facebook

Автобус злетів з дороги і влетів у дерево: Багато постраждалих

П’ятеро людей з травмами доправлені до лікарні.

На Волині вчора, 6 липня, в селі Підбереззя Горохівського району автобус “Еталон” сполученням “Ниви-Губинські – Нововолинськ” з’їхав з дороги і врізався в дерево. Постраждали сім пасажирів транспортного засобу, п’ятеро з них госпіталізовані.

“Автопригода сталася о 9:00 ранку на автодорозі “Володимир-Волинський – Горохів” на виїзді з села Підбереззя. За кермом автобуса перебував 46-річний житель райцентру Горохів”, – повідомляють у поліції.

На місце події відразу ж прибули керівники місцевого відділу поліції, екіпаж сектора реагування патрульної поліції і слідчо-оперативна група.

“До Горохівської центральної районної лікарні госпіталізували 70-річного та 65-річного жителів селища Березівка, а також 36-річну та 46-річну жительок райцентру Горохів. До обласної клінічної лікарні доставили 70-річного жителя села Лемешів Горохівського району”, – додають у поліції.

Слідчі Горохівського відділу поліції за фактом дорожньо-транспортної події почали кримінальне провадження. Винним загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Нагадаємо, нещодавно на Рівненщині, на трасі Київ – Чоп, рейсовий автобус з пасажирами в салоні з’їхав в кювет і перекинувся. Постраждали шість осіб.

Читайте також:  Прохання максимально поширювати! Ну от і все! Українців закликають не платити за комуналку і ось чому!

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.