facebook

У Франківську провели футбольний матч в підтримку онкохворого Станіслава Фармуги. ФОТО

Як уже повідомляв WestNews, з 6 по 8 липня проходитиме гастрофест “Станіславська мармуляда” на Німецькому озері. Усі зібрані кошти підуть на лікування 9-річного Станіслава Фармуги в якого виявили рак крові.





У рамках фестивалю «Станіславська Мармуляда» проведено благодійний футбольний матч у спорткомплексі НФК «Ураган». Метою гри є збір коштів на лікування онкохворого 9-річного хлопчика, сина атовця.

У матчі взяли участь чотири команди – ГО «Спілка енергетиків – ветеранів АТО», команда «Десантник», «Прикарпаття АТО» та команда працівників апарату Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області «Поліція Прикарпаття».

Нагадаємо, у перший день фестивалю, 6 липня, виступали гурт “NordFlow”, “FunHouse”, а також Медовий Полин.

У ніч з 6 на 7 липня відбулася дискотека. У суботу, 7 липня, учасники АТО проведуть міні-турнір з пляжного футболу. У суботу матерям-героям, сини яких загинули в зоні АТО, нагородили орденами. На сцені виступали: Брати Станіслава, Гуцул Хуліган, Гурт “Будьмо”, DREZZYNA.

А сьогодні, 8 липня, в останній день гастрофесту пройдуть Веселі старти для сімей. Також український стронгмен Назар Павлів проведе богатирський турнір. На Головній Сцені виступатиме Павло Дворський, Кораллі, Моторолла, Тінь Сонця.

Реквізити для допомоги:

Номер картки: 5168 7573 6708 7915 (ПриватБанк) Андрій Фармуга

Читайте також:  Померла 13-річна Арінка, яка 4 роки боролась з важкою недугою

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.