facebook

На фотовиставці я побачила фотографію чоловіка, який цілує іншу

Я два роки заміжня, чекаю дитинку — на 6 місяці. Чоловіка люблю — красивий, уважний, мене на руках носить, працює багато, щоб в будинку все було.



І ось один раз моя подруга, а вона захоплюється фотографією, витягла мене на виставку одного відомого в місті фотохудожника.

Суть його цього перформансу: «Любов на вулицях міста». Він просто шукав на вулицях закохані пари і фотографував їх. Вийшло дуже красиво, і при цьому, фотограф, скажімо так, не порушив особистий простір своїх мимовільних моделей.

Ось ходимо ми з подругою, розглядаючи фотки і раптом — на одній я дізнаюся свого чоловіка!!! Він палко обіймає дівчину і цілує її прямо в губи!

А в цій дівчині я пізнаю … його сестру!!! Вона живе в іншій країні, і я її бачила тільки на фото, що чоловік показував! Навіть на наше весілля не змогла приїхати.

Я, звичайно, трохи там прямо і не народила! Загалом, викликала чоловіка, почалися розборки. Що я з’ясувала, поки ще до кінця не переварила.

Але шок у мене залишиться на все життя точно.

Виявилося, що це ніяка не сестра йому, а коханка! Навіть, можна сказати, моя наречена Вона дійсно живе в Чехії і вони там скоро поберуться — підготовка до весілля йде повним ходом! А після цього він збирався назавжди залишитися там жити.

Вона приїжджала до нашого міста на його запрошення, тоді їх фотограф і зловив випадково в кадр. Більш того, ця дівчина не знала, що він вже одружений, а я чекаю дитину.

У нього, виявилося, є ще один паспорт, де не вказано, що він перебуває в законному шлюбі. У поліції написав, що втратив, йому зробили новий паспорт, а той старий залишився.

Читайте також:  Чоловік приїхав додому до хлопця, від якого зaвaгiтніла його дочка. Але його молодший брат вирішив питання по-дорослому

Я подзвонила тій дівчині. Чоловік слізно просив на колінах, не зв’язуватися з нею — відпустити його жити в Європу. Сказав навіть, що половину грошей за квартиру віддасть.

Але я після довгих роздумів, порахувала, що поступлю непорядно по відношенню до неї. І зателефонувала.

А потім відпустила його — на всі чотири сторони.

Вона — Злата була в повному шоці теж!Це м’яко сказано.

Він теж показав їй моє фото і сказав, що я його сестра (видно, на випадок, якщо ненавмисно десь зустрінемося). Її батьки — відомі, шановані в їхньому місті люди, вже все запрошені на весілля з російським нареченим. І який тепер ганьба буде на їхню родину.

Ще від нього дізналася (він в гніві викричав), що квартира, де ми живемо, вже практично продана (вона записана на нього, хоча мої батьки теж допомогли грошима її купити).

Він збирався буквально днями зі мною сильно посваритися, щоб я до батьків виїхала, а сам за цей час оформити продаж і просто втекти.

Ось така моя лав історія! Сподіваюся, що мій синочок, який народиться через кілька місяців, не успадкує від батька його якості, а я постараюся виховати з нього порядну людину.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.