facebook

Знайшов її, щоб розібратись: чоловік під час сімейної сварки підірвав гранату

У Сваляві Закарпатської області чоловік під час конфлікту зі співмешканкою підірвав гранату. Про це повідомили в прес-службі місцевої поліції.



“Працівники поліції, які прибули на місце події, встановили, що 36-річний чоловік посварився зі своєю 23-річною співмешканкою. Жінка втекла від нього до знайомих, однак підозрюваний знайшов її, прийшов і продовжив конфлікт. Він дістав гранату і став погрожувати. Після цього чоловік кинув її з будинку в двір, де вона вибухнула”, – йдеться в повідомленні.

На даний момент марка вибухівки і те, як вона потрапила до чоловіка, встановлюються. За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 КК: таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Чоловікові вже повідомили про підозру у вчиненні цього тяжкого злочину.

“Свалявчаніна затримали в порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Підозрюваний вже мав судимість за нанесення тяжких тілесних ушкоджень і порушень правил адміністративного нагляду, а також за майнові злочини”, – відзначили в поліції.

Раніше стали відомі подробиці нічного вибуху в залі ігрових автоматів в запорізькому курортному місті Бердянськ. Підривником виявився раніше неодноразово судимий 37-річний місцевий житель.

Також біля Рівного на території готельного комплексу в селі Колоденка прогримів вибух. Як виявилося, з боку автодороги невідомі кинули на територію парковки гранату РГД-5.

Читайте також:  Олександр Усик шокував мережу своїм домашнім відео

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.