facebook

Хлопець затягнув 18-річну дівчину в провулок після клубу і згвалтував

Все сталося в центрі Лондона, коли 28-річний Санджей Нейкер випивав на мосту посеред ночі. Раптово приблизно о четвертій ранку він побачив, як з клубу виходить напідпитку дівчина. Він пішов за нею і намагався приставати, але вона виривалася.

На кадрах видно, як Нейкер тягне жертву в затишний куточок, проте дівчина насилу продовжує чинити опір. Згодом він кілька разів ударив дівчину, вона втратила свідомість. Нелюд скористався моментом і згвалтував її кілька разів.

Пізніше охоронці нічного закладу виявили тіло дівчини на землі без нижньої білизни. Вони викликали на місце пригоди швидку. Дівчина змогла прийти в себе, при огляді в лікарні лікарі підтвердили факт зґвалтування. Нейкера затримали на наступний день.




“Я рідко ходжу в клуби і мало п’ю. Але в той вечір мені наче підсипали наркотики. Я нічого не пам’ятаю. Я втрачала свідомість і у мене не було сил – ось це я пам’ятаю. Я не могла дати свою згоду на секс в такому стані”

Незважаючи на те що дівчина була вже повнолітньою і її стан говорило саме за себе, в суді Лондона Нейкера все-одно визнали винним. Суддя вивчив відеозапис і не повірив Нейкеру, який стверджував, що дівчина сама погодилася на секс. Тепер він сяде у в’язницю на вісім років.

Читайте також:  Моторошний “подарунок” на 8 березня: в Хмельницькому чоловік зарізав дружину, а потім намагався накласти на себе руки

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.