facebook

Чоловік помер і залишився на поталу голодному собаці. Поліція застала шокуючу картину

62-річний Гленн Паттінсон помер близько 10 днів тому. Поліція не розглядає його смерть як підозрілу.

Канадець помер в орендованому будинку в районі Саттахип, недалеко від Патайї, Таїланд. У ньому чоловік жив уже кілька років. Тривогу підняли сусіди. Вони стали скаржитися на постійний гавкіт. А коли приїхала поліція, застала жахливе видовище, передає Корупція.Інфо

Паттінсон лежав мертвий і голий на підлозі. А його обличчя і тулуб були об’їджені його власним собакою по кличці Куджо – тезки страшного, хворого на сказ пса з однойменного роману Стівена Кінга. За розповідями сусідів, померлий любив свого вихованця і добре про нього дбав. Але замкнене тварина, яка на довгий термін залишилося без їжі і води, не змогло себе стримати. Поліцейські виявили його із закривавленою мордою біля тіла господаря.

“Паттінсон жив тут близько трьох років і був доброзичливий. Любив свою собаку – вигулював щовечора. Він жив один, але у нього було багато різних жінок-відвідувачок, які приходили в будинок. Тому, я думаю, покійний був щасливий …”



За словами правоохоронців, вони не вважають смерть підозрілою. Зараз тіло відправлено на судово-медичну експертизу, щоб з’ясувати, що стало причиною смерті. Медики кажуть, що чоловік за два тижні до загибелі був доставлений в лікарню, а правоохоронці знайшли у нього вдома матеріали і таблиці, пов’язані з діабетом.

“Не було ніяких ознак боротьби або пограбування. Ми знаємо, що померлий жив один.”

Читайте також:  Петренко: У Раду внесено змінений закон про люстрацію

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.