facebook

Моторошна ДТП в Харкові: Автомобіль на швидкості зіткнувся з двома мотоциклістами, є жертви

У Харкові увечері 10 липня сталася ДТП, в якій загинуло двоє людей. Про це повідомили в прес-службі обласної поліції.



Як стало відомо, смертельна аварія трапилася на вулиці Миру в Індустріальному районі міста близько 19:50, коли зіткнулися автомобіль Nissan Qashqai і два мотоцикли Suzuki, в результаті чого один з мотоциклістів загинув на місці, а інший – в машині швидкої допомоги.

Одним із загиблих виявився 37-річний харків’янин. Особистість іншого мотоцикліста встановлюється. Водія автомобіля, 38-річного жителя Харкова, госпіталізували в лікарню з діагнозом “травма правого ока”.

У салоні іномарки також перебували дружина водія та двоє дітей. Ніхто з них не постраждав. Також в результаті ДТП ушкодження отримав ВАЗ-2106, який порожній стояв на узбіччі.

Раніше ми писали про те, як в Харкові на вулиці Владислава Зубенко сталося смертельне зіткнення легкових автомобілів Renault і Opel. Загинув один з водіїв, другий – отримав травми.

Також нагадаємо, про трагічну ДТП на Київщині, в якому загинув працівник дорожньої служби. Подія трапилася на 36 км автодороги Київ – Одеса поблизу села Хлепча Васильківського району.

Читайте також:  На Набережній Volvo S80 злетів з дороги. У жінки закрита ЧМТ, струс головного мозку, забої

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.