facebook

“Спочатку побив до втрати свідомості, а потім…”: Ревнивець жорстоко розправився з коханою, щоб вона не дісталась нікому

Кримінальну справу направлено до суду. За розправу над дівчиною, побиття її нового кавалера і незаконне проникнення в житло обвинуваченому загрожує до 15 років в’язниці, передає Корупція.Інфо



У Вологодській області завершено розслідування кримінальної справи про жорстоке вбивство 23-річної мешканки міста Нікольська. На лаві підсудних опинився її колишній коханий. Дізнавшись, що після хворобливого розриву у дівчини нарешті накльовуються нові відносини, ревнивець підстеріг парочку і вирішив провчити.

Все сталося вночі 10 березня. Молода людина чекав свою колишню близько її будинку, розташованого в приватному секторі. Побачивши, що її підвозить чужа машина, ревнивець впав в напад люті – він накинувся на нового кавалера дівчата, кілька разів ударивши його каструлею по голові. Поки той побіг за підмогою, обвинувачений почав бити і свою колишню кохану. Коли дівчина вже втратила сили і не змогла відбиватися, злочинець взяв у підсобці її будинку сокиру і завдав ударів по голові.

Тіло загиблої виявили під ранок члени її сім’ї, схвильовані, що вона не прийшла додому і не відповідає на дзвінки. Вбивця залишив труп там же – у дворі будинку, де проживала жертва. Самого підозрюваного виявили в лазні у приятеля, де він ховався від сищиків.

– В даний час обвинувачений знаходиться під вартою. Наслідком зібрана достатня доказова база, в зв’язку з чим кримінальну справу направлено до суду для розгляду по суті, – повідомляє регіональне управління СКР.

Читайте також:  "Мета - знищення Путіна": у Росії з'явилася підпільна "армія", яка взяла відповідальність за вбuвствo доньки Дугіна

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.