facebook

В Херсоні виготовляли фальшиву каву в бетономішалці

В Херсоні троє місцевих жителів та кримчанин організували підпільний цех з виробництвав кави, підробленої під відому марку.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.
Цех розмістили у приміщенні складу, де в антисанітарних умовах виготовлялася кава без дотримання будь-яких технологій та стандартів. Рецептуру організатори прочитали в Інтернеті, інгредієнти додавали на власний розсуд.

Під час обшуку приміщення горе-виробники не змогли пред’явити поліцейським жодних документів, які б підтверджували походження та якість товару.

Працівники поліції встановили, що зловмисники продавали продукцію оптом і вроздріб підприємцям не лише з Херсонської, а й інших областей України. Ціну ставили трохи нижчу за оригінал. У свою чергу, підприємці постачали підроблену каву у невеликі кіоски, магазини та бази.




“Зразки вилученої продукції направлені на експертизу для перевірки на наявність у каві шкідливих речовин, які становлять загрозу життю і здоров’ю людей”,
– повідомив заступник начальника слідчого управління ГУНП в Херсонській області Віктор Баранецький.

Поліцейські вилучили обладнання, за допомогою якого виготовлялася кава. Це звичайна бетономішалка, у якій зловмисники змішували інгредієнти невідомого походження, та станки по виготовленню упаковки відомої марки. Також вилучені кошти, отриманні від протиправної діяльності.

Читайте також:  "Все іде за планом": військовий експерт заявив, що ЗСУ можуть звільнити Херсон вже до кінця серпня

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.