facebook

НАТО заявило про підготовку наступу РФ на Донбасі

Бридлав закликав США посилити розвідку, щоб краще розуміти наміри Путіна

bridlav_1_650x410



Головнокомандувач силами НАТО в Європі генерал Філіп Бридлав заявив, що “проросійські сили” використовували недавнє затишшя на сході Україні для можливої підготовки до нового наступу. Про це він заявив, виступаючи на слуханнях у сенатському комітеті з питань збройних сил, передає РБК.

Генерал зазначив, що деякі кроки Росії застали США зненацька, і закликав посилити розвідку, щоб краще зрозуміти наміри Президент Росії Володимира Путіна в цьому регіоні.

Командувач закликав залишити на порядку денному питання про постачання української армії оборонної зброї для відбиття атак бойовиків на Донбасі. Він зазначив, що ці заходи, проте, повинні залежати від поточної обстановки в районі конфлікту.

Бридлав також зазначив, що нарощування Росією військових сил в Арктиці викликають все більшу заклопотаність. На його думку, ці дії не відповідають інтересам інших держав, що мають вихід у цей регіон. Він підкреслив, що американські збройні сили продовжать співпрацю з регіональними організаціями, щоб забезпечити в Арктиці безпеку і стабільність.

джерело http://www.rbc.ua/ukr/news/nato-zayavilo-podgotovke-nastupleniya-rf-1430415936.html

Читайте також:  Абсолютна більшість американців підтримує закриття неба над Україною - Зеленський

Шукайте деталі в групі Facebook