facebook

На Волині затримали молоду пару, яка знімала та продавала порно для російських сайтів

У Волинській області працівники відділу боротьби з торгівлею людьми ГУ НП спільно із СУ ГУНП викрили та затримали хлопця і дівчину, які тривалий час знімали відеоролики порнографічного характеру.
Про це повідомляють Волинські новини.



Молода пара рекламувала і поширювала своє відео через мережу Instagram та інші мобільні додатки, і продавали її на низці російських сайтів відповідного спрямування. Ціна перегляду порнографії складала від 1 до 40 доларів США. У такий нехитрий спосіб молоді лучани заробляли гроші на продажі своїх інтимних відео.

На особистій сторінці користувачки – десятки відео та фотофайлів інтимного характеру, які вказують на відповідний промисел та спрямування профілю, а також посилання на відповідні сайти для перегляду відеороликів. Окрім того, затриману дівчину підозрюють ще й у занятті проституцією.

Наразі тривають активні слідчі дії та обшуки на квартирах підозрюваних. Правоохоронці уже вилучили у пари всю оргтехніку, відеокамери, штативи, жорсткі диски та інші знаряддя злочину. Дії цих зловмисників підпадають під цілу низку статей Кримінального кодексу України.

У прес-службі поліції області повідомили про факт затримання, однак вказали тільки хлопця.

«Сьогодні поліцейські в ході розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 301 Кримінального кодексу України затримали лучанина, який протягом квітня-липня цього року займався виготовленням, розповсюдженням та реалізацією продукції порнографічного характеру», – йдеться у повідомленні.

На даний час проводяться слідчі дії по кримінальному провадженні. Досудове слідство триває.

Читайте також:  Волосся дибки від побаченого: на крижині знайшли мертвого першокласника (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.