facebook

На Прикарпатті припинили діяльність незаконної автозаправки. ФОТО

У рамках проведення операцій «Акциз-2018» співробітники податкової міліції Прикарпаття припинили діяльність незаконної автозаправної станції в місті Івано-Франківськ. Про це повідомили в оперативному управлінні Головного управління ДФС в Івано-Франківській області, пише WestNews.





Зокрема встановлено, що в обласному центрі здійснювалась реалізація дизельного пального без належної державної реєстрації АЗС та документів про походження паливно-мастильних матеріалів.

На автозаправній станції провели обшук. У результаті виявлено та вилучено майже 15 тон нафтопродуктів (дизельного палива), роздаточну паливну колонку та дві цистерни. Загальна вартість вилучених паливно-мастильних матеріалів склала понад 500 тис. грн.

Досудове розслідування кримінального правопорушення триває.

Нагадаємо, з початку 2018 року працівниками податкової міліції припинено діяльність 6 незаконних АЗС та вилучено з обігу 77,5 тон нафтопродуктів на суму 2,8 млн.грн.

 

До слова, на Прикарпатті знищили боєприпаси, вилучені у мешканців, що зберігали їх незаконно. Загалом, знищено 95 різних об’єктів. З них – 77 боєприпасів, мінометних мін різного типу та калібру, гранат, артилерійських снарядів. Також близько 8 кг вибухових речовин в тому числі і часів Другої світової війни, які відносяться до категорії особливо небезпечних, що забороняє будь-які дії з цими предметами.

Читайте також:  Як подвійна веселка "обійняла" увесь Івано-Франківськ (фоторепортаж)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.