facebook

У Калуші припинили збір коштів для хлопчика, який в парку врізався в дерево і перебуває в комі

Учень 6-В класу Калуської ЗОШ І-ІІІ ступенів №7 Дмитро Швець досі перебуває в реанімаційному відділення обласної дитячої клінічної лікарні.



На прохання про допомогу відгукнулися десятки краян.

За інформацією «Вікон», на банківські картки бабусі хлопця надійшло понад 100 тис. гривень. Крім того, калушани безпосередньо приносили родині готівку і закупили власним коштом необхідні ліки.

Як інформувала Фіртка, 11-річний калушанин Дмитро Швець отримав травму голови у міському парку культури і відпочинку імені Івана Франка, коли спускався на велосипеді без гальм. Хлопчик на спуску врізався на швидкості в дерево.

З’ясувалося, що дитину після смерті матері виховує 73-річна бабуся. Проте Дмитро також має старшу, 23-річну сестру.

Зараз школяр перебуває у стані коми в реанімації дитячої обласної лікарні. За інформацією медиків, завдяки небайдужим краянам хлопець забезпечений усіма необхідними ліками. Тож, збір коштів припинено. Нині хлопчик потребує тільки догляду та уваги рідних. Адже коштів на лікування не бракує. Волонтери наголошують: завдяки інформації в ЗМІ та соцмережах зібрано понад 100 тис. гривень — більше коштів не потрібно.

Читайте також:  Залишили без нагляду, а коли повернулись то не могли знайти: В Запорізької області трагічно загинула трьох річна дитина

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.