facebook

“27 років провів за гратами і знову за своє”: У Вінниці таксист зґвалтував пасажирку, погрожуючи їй пістолетом

Поліція затримала в Бершадському районі Вінницької області чоловіка, який підозрюється в згвалтуванні 26-річної дівчини. Про це повідомив відділ комунікації поліції Вінницькій області.

“12 липня поліцейські затримали 57-річного місцевого жителя, який познущався над жителькою району. Правопорушник, який працює водієм таксі і 27 років провів за гратами, затриманий в процесуальному порядку”, – йдеться в повідомленні.



Із заявою про злочин дівчина звернулася в поліцію вчора ввечері. За її словами, водій автомобіля таксі, послугами якого вона скористалася, на польовій дорозі згвалтував її, погрожуючи пістолетом.

За словами начальника Бершадської поліції В’ячеслава Лялюцкого, дівчина запам’ятала номер іномарки, на якій пересувався злочинець.

Поліцейські оперативно встановили особу водія і затримали його. До злочину виявився причетним житель району. 27 років свого життя затриманий провів в місцях позбавлення волі за скоєння майнових злочинів.

“В автомобілі правопорушника слідчі виявили пістолет, яким він погрожував потерпілій. Зброю направлено на експертизу. Автомобіль поміщено на штрафмайданчик”, – відзначили в поліції.

За даним фактом слідчим відділом поліції відкрито провадження по ч.1 ст. 152 КК України (зґвалтування). Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк до 5 років.

Читайте також:  “Всадив на ліжко та примусив її до…”: Хлопець зґвалтував дівчину і виклав відео в соціальну мережу

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.